Grienden en Meenten

Aan lammeren geen gebrek: 180 erbij

Velen zal het opgevallen zijn: het aantal lammeren bij de schaapskudde Almere – dat regelmatig te vinden is in de Grienden en Meenten – is fors. Bij navraag blijken dat maar liefst 180 nieuwkomers enige weken geleden ter wereld zijn gekomen.

En dat op een aantal van 190 ooien (vrouwtjes). Betekent dat bijna elke ooi ooi een kleine ter wereld heeft gebracht? Nee, want sommige schapen hebben een twee- of drieling gebaard.
Inmiddels trekt de kudde verder. Na het gras achter de Oostgriend ‘gemaaid’ te hebben, is nu het groen achter de Grasmeent aan de beurt.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!