Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Adopteer een boomtuintje

Wilt u zelf een boomtuintje aanleggen en onderhouden? Uw Groene Buur, ondersteund door uw bewonersvereniging, helpt u graag een handje. U kunt bij ons de middelen aanvragen om een eigen boomtuintje aan te leggen bij een daarvoor geschikte boom: u ontvangt een bamboe border, enkele planten, turfvrije potgrond en een heus certificaat!
Natuurlijk komt er ook een mooi paaltje bij uw boomtuin te staan waarop vermeld staat dat u de boom(tuin) heeft geadopteerd en verzorgd.

Regelmatig maakt één van onze bestuurders een rondje door de wijk om in kaart te brengen waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Hier wordt ook gekeken naar geschikte bomen voor het aanleggen van een boomtuintje en wordt bekeken hoe de staat van onderhoud van de bestaande boomtuintjes is.

Te adopteren bomen
De volgende bomen zijn door ons reeds aangemerkt als beschikbaar voor het plaatsen van een boomtuintje:  Reeds geadopteerde bomen

  Kolkgriend 92 – 98
  Op het veld staan drie bomen: twee eiken en een esdoorn. Deze bomen zijn allen geadopteerd door Jeroen Verschoor (Groene Buur, Voorzitter Bewonersvereniging Grienden en Meenten).
  Op dit veld vind je ook de plantenbieb terug waar je planten/stekjes met andere bewoners uit de buurt kunt ruilen.

  Onze sponsoren

  Volg ons

  Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.