Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Buiten sporten bij Be Active

Sinds deze week is sportschool Be Active aan de Kadegriend weer geopend. Vanwege de coronamaatregelen mag dit niet binnen. Daarvoor is een oplossing gevonden. Op de parkeerplaats voor de deur is een overkapte ruimte gecreëerd waar maximaal tien sporters, met inachtneming van de verplichte 1.5 afstand en via een reservering vooraf, aan de slag kunnen om hun wellicht wat ingezakte spieren weer peil te brengen.

De sportschool is blij met deze voorziening. De leden kan weer wat geboden worden. Dat is nodig wat naar schatting is het bedrijf zo’n 30 procent van het totaal aantal sporters kwijtgeraakt. Het is afwachten of deze over enige tijd terugkeren bij Be Active. Vooralsnog mogen sportscholen vanaf 1 september weer open (en mogelijk eerder).
Zoals wellicht bekend moeten de bedrijven aan de Kadegriend verdwijnen om plaats te maken voor nieuwbouw van een verzorgingshuis. De sportschool wil, na overleg, uiteraard verder op een andere locatie en hoopt er (financieel) uit te komen met eigenaar Fraxus. Het zoeken is naar een onderkomen met een oppervlakte van ca. 1000 vierkante meter.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.