Grienden en Meenten

Buurtbewoonster: maaltijden voor ouderen

In deze tijden van coronacrisis zijn de aciviteiten van veel bedrijven noodgedwongen stil komen te staan. Dat geldt ook voor Barbara Cavassa uit de Oostgriend. Zij heeft het cateringbedrijf A Travolta. De tijd die ze over heeft wil ze besteden aan het bereiden van maaltijden voor ouderen in de Grienden en Meenten.

‘Op dit moment is het belangrijk om goed te blijven eten, met verse groenten en fruit, zodat je weerstand kunt opbouwen. Voor ouderen is dat nu lastig: ze hebben wellicht moeite om zelf boodschappen te doen. Mogelijk kunnen ze moeilijk zelf koken. Ik wil – voor een zacht prijsje, tegen kostprijs – een goede maaltijd voor ze bereiden, met eerlijke, biologische producten, zodat onze buurtbewoners gezond blijven eten. Dat doe ik vier dagen in de week: op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.’
De gerechten zien er als volgt uit:
Maandag 6 April – Spaghetti Bolognese met kleine gehaktballetjes;
Woensdag 8 April – Nasi met gebakken ei en gegrilde kip;
Vrijdag 10 April – Quiche met spinazie en caprese salade ( tomaat en mozzarella) met pesto;
Zondag 12 April – Runder gehaktballen met aardappeltjes uit de oven en komkommersalade.
De maaltijden worden bezorgd vanaf 6 april, de kosten bedragen zes euro per menu. Aanmelden kan onder vermelding van je naam, adres, het aantal maaltijden en de dagen, met bijbehorend menu. Opgeven kan via atavolafood@gmail.nl of via tel.nr. 06-21718122.
Barbara: ‘Zodra bij mij een aanmelding binnen is, stuur ik een betaalverzoek via de mail of telefoon. Cash betalen bij aflevering kan ook, maar alleen gepast en in een envelop, zodat ik op 1,5 meter afstand kan blijven. Ik breng de gerechten langs tussen 17.00 uur en 18.00 uur.’

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!