Grienden en Meenten

Buurtkoffie en Jeroen Verschoor keren terug

De Buurtkoffie, de succesvolle en goed bezochte, door bewonersvereniging Grienden en Meenten georganiseerde, maandelijkse bijeenkomst in buurtcentrum Meenten en Grienden van voor de coronaperiode, keert volgende maand, in oktober, terug. Zij het op een andere locatie.

De samenkomsten, met daarin een centraal thema dat belangrijk was voor de wijken de Grienden en Meenten, werden steeds door vele belangstellende bijgewoond. Gezien de RIVM-maatregelen rondom corona, in combinatie met waarschijnlijk opnieuw een grote opkomst bij hervatting van deze Buurtkoffie, dwong de buurtvereniging ertoe een alternatieve plek te zoeken om deze geïnteresseerden onder te brengen. Het buurtcentrum zou daar, met in achtneming van de onderlinge, 1.5 m afstand, te klein voor zijn. Daarom wordt wellicht uitgeweken naar de gymzaal, langs de busbaan, in de Kolkgriend. U hoort zo spoedig mogelijk wat er op het programma staat en wanneer de avond wordt gehouden.

Niet alleen de Buurtkoffie keert terug, de destijds tijdelijk teruggetreden voorzitter Jeroen Verschoor, die tijdens zijn afwezigheid prima werd vervangen door Martijn Huffnagel – hij richt zich nu weer volledig op zijn oude functie van secretaris – is eveneens weer actief voor de bewonersvereniging. Jeroen gaat zich met hernieuwde energie inzetten voor deze organisatie. De verwachting is dat binnenkort enige nieuwkomers als versterking binnen het bestuur kunnen worden verwelkomd. We houden u op de hoogte van deze nieuwe ontwikkelingen en andere plannen die de bewonersvereniging gaat ontwikkelen.

Afbeelding: een van de eerdere, druk bezochte Buurtkoffie’s, toen nog in het buurtcentrum, met voorzitter a.i. Martijn Huffnagel, achteraan met de handen voor de borst, aan het woord.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!