Grienden en Meenten
Doorstart ‘Grienden en Meenten’

Doorstart ‘Grienden en Meenten’

Bewonersvereniging Grienden en Meenten maakt een doorstart. Vijf buurtbewoners zijn na een recente bijeenkomst bereid gevonden de kar los te trekken die na een bestuurscrisis was vastgelopen in het zand.

Tijdens de in een goede sfeer verlopen samenkomst in buurtcentrum Meenten en Grienden, werd weliswaar teruggekeken op een heuse bonnetjesaffaire, het op zwart zetten van de website (red. deze website: https://grienden-en-meenten.nl), het niet langer toegankelijk zijn van de ledenadministratie en (mislukte) pogingen om de vrede te herstellen tussen twee met elkaar gebrouilleerde bestuursleden, maar werd vooral vooruitgekeken.
Besloten werd een streep te zetten onder het verleden en de focus te leggen op de toekomst, waarbij door Marieta Oomen, Jan Sparnaaij, Frits Rooij, Niels Veldhuijzen en Martijn Huffnagel met elan zal worden gepoogd de uit 267 leden bestaande vereniging nieuw leven in te blazen.

Tijdens een algemene ledenvergadering in mei of juni moet uit dit vijftal door de leden een dagelijks bestuur worden gekozen. In ieder geval staat op 14 mei een informele borrel op het programma voor de buurtbewoners.

Dit artikel is eerder verschenen in De Havenaar, April 2022.
Reeds eerder gepubliceerde informatie over de bestuurscrisis

De Havenaar

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!