Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Gezondheidscentrum hot item bij jaarvergadering

Gisteravond – vrijdag 17 mei – is met een goede opkomst van buurtbewoners de jaarlijkse algemene jaarvergadering gehouden. Daarbij werd het huidige bestuur herkozen. Wel liet penningmeester Eveline Vittali-Wigmans weten te willen aftreden, zodra een opvolger/ster gevonden is; zij heeft zich meer dan 10 jaar ingezet voor de vereniging. Adviseur Gio Vittali vond het tijd, zoals hij aangaf, ‘het stokje door te geven aan de jeugd’. Mocht het nodig zijn, dan kan er af en toe een beroep op hem worden gedaan.

Aan de hand van het Jaarplan 2019 werden diverse nieuwe projecten geïntroduceerd. Zoals een tekenwedstrijd voor kinderen (hun werk komt in het kunstwerk bij bushalte De Grienden te hangen), een frietenfestival in de Meenten, een welkomstmap voor nieuwe bewoners en thema-avonden over specifieke onderwerpen waar de buurtbewoners bij betrokken zijn.

Drie onderwerpen sprongen er uit bij deze bijeenkomst: gezondheidscentrum Oost (hoe lang blijft dat nog open), de veiligheid in de wijk en groot onderhoud voor de huurwoningen in de Grienden. Hierover later meer. Op de foto links, staand, voorzitter Jeroen Verschoor.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.