Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Jingle Bell: u komt toch wel?

Nu Sinterklaas zijn hielen heeft gelicht, en we het rijmen nog niet helemaal kunnen laten, is het tijd om ons te richten op het volgende festijn: het kerstfeest. Om alvast in de stemming te komen voor Eerste- en Tweede Kerstdag staat het buurtcentrum Meenten en Grienden (Jaagmeent 189) op zaterdag 14 december helemaal in het teken van de nadere kerst. Deze dag, het jaarlijkse kerstfeest, wordt u aangeboden door uw bewonersvereniging Grienden en Meenten, in nauwe samenwerking met het buurtcentrum.

Degenen die dit gezellige samenzijn vaker hebben bezocht, weten dat het buurtcentrum dan zowel binnen als buiten in een ware kerstsfeer is ondergedompeld. In het gebouw kunnen belangstellenden tijdens een rommelmarkt kerstattributen aanschaffen en krijgen kinderen de kans te knutselen, uiteraard heeft dit iets met Kerstmis te maken. Buiten staat een schaatsbaantje gereed voor de kleintjes en zullen de andere bezoekers hun weg wel weten te vinden naar de glühwein, de erwtensoep en een speciaal kerstbiertje. Dit alles wordt in een aparte tent aangeboden. Vlak daarbij kan men zich ook tegoed doen aan een hamburger.

Daar blijft het niet bij wat betreft het verwennen van de inwendige wens. Het mag op zo’n dag natuurlijk niet ontbreken aan kerstbrood, en dat staat dan ook klaar.

U bent welkom vanaf 13.00 uur. De bewonersvereniging organiseert dit geheel tevens met het doel om met u in contact te komen: u kent de bestuursleden wellicht persoonlijk of anders maken zij zich wel kenbaar. Hoe dan ook: mocht u iets te melden hebben over de wijk, schroom niet om dit naar voren te brengen en erover te praten. Wellicht kan uw opmerking verder worden opgepakt en misschien ligt er meteen al een oplossing klaar.

Zoals ieder jaar brengen dit keer ook de kerstman en Olaf een bezoekje aan het buurtcentrum.

We hopen u zaterdag te mogen begroeten. Mis dit niet! U zult er spijt van krijgen…

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.