Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Lekker hoor, die pannenkoeken, maar wie bakt ze?

We smullen er allemaal van, van jong tot oud. Pannenkoeken zijn niet weg te denken bij een feestje, maar al voorgebakken en opwarmen via de magnetron kan ook. Zo’n feestje, om niet zeggen een waar pannenkoekenfestijn, staat voor zaterdag 29 juni op het programma. Het wordt net zo’n knallend evenement als vorig jaar. Klein probleempje: wie vult de hongerige magen? Wie zorgt ervoor dat jong en oud, maar vooral jong, van die lekkernij kan genieten?

Het grasveld tegenover Wilgengriend 120-137, naast de Oostgriend, is volgende week zaterdag tussen 15 en 19 uur the place to be: daar moeten we als buurtbewoners van de Grienden en Meenten zijn. En, evenals in 2018, toen velen hebben genoten van die middag en er maar liefst 300 pannenkoeken doorheen gingen, heeft organisator de bewonersvereniging Grienden en Meenten opnieuw ouders nodig die pannenkoeken willen bakken: wie wil dat (weer) doen? Meld u aan via de website van uw bewonersvereniging (bij Contact op homepage). Vooral de kinderen zullen u dankbaar zijn. Een van onze sponsors, supermarkt Jumbo van de Jaagmeent, stelt net als vorig jaar pannenkoekenmix beschikbaar.

Er is veel te doen: denk aan springkussens, schminken, knutselen, suikerspin en leuke (oud-Hollandse) spelletjes. Voor ouders en buren zijn er speciale tafels, met een klein hapje, om kennis te maken of gewoonweg voor een gezellig gesprek.

Voor een goede voorbereiding is het handig voor de organisatie om te weten wie er komt en met hoeveel kinderen. Laat het weten via: https://grienden-en-meenten/pannenkoekenfestijn.

+++

Thijs Wartenbergh

1 reactie

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.