Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Uw mening over een nieuwe invulling kunstwerk ‘Waar ga je heen’?

Aan de bushalte De Grienden (Wilgengriend 111) vind je het kunstwerk ‘Waar ga je heen‘. Dit kunstwerk is in 2000 door Ninette Konings, in nauwe samenwerking met de bewoners van de Oost- en Wilgengriend, ontworpen. Sindsdien kent het een invulling welke niet meer is aangepast.

De oorspronkelijke gedachte van het kunstwerk is dat de inhoud, de tekeningen van de kinderen, met een periodiek vervangen worden. Iedere keer wordt een tekenwedstrijd uitgezet bij de twee scholen die wij in onze wijk rijk zijn om het kunstwerk levend te houden. De invulling van het kunstwerk is echter nooit aangepast geweest.

Nu we allemaal in een bijzondere periode leven welke nog lang in onze herinneringen zal blijven lijkt het ons goed om voor het eerst een nieuwe invulling te geven aan ons kunstwerk met daarin een nieuw onderwerp en nieuwe tekeningen van kinderen uit onze wijk.

Voordat wij als vereniging dit plan vorm gaan geven horen wij hierover graag de mening vanuit onze wijk om zodoende gezamenlijk te bepalen of het kunstwerk een nieuwe invulling kan gaan krijgen of dat het kunstwerk de huidige vorm met tekening blijft behouden.

Ongeacht wat je van het kunstwerk vindt: een nieuwe invulling aan het kunstwerk geven of niet?


Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.