Grienden en Meenten

Bedankt voor uw deelname

Uw deelname aan de petitie is bevestigd, houd onze website an facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de bomenkap.

Bent u al lid van uw bewonersvereniging?
Woont u in de wijk De Meenten of De Grienden? Dan zijn wij de bewonersvereniging die voor u uw belangen behartigd bij Gemeente Almere, GoedeStede en andere instanties. Voor slechts €12,50 per jaar helpt u ons om uw belangen te behartigen, onze wijken veilig, gemoedelijk en schoon te houden. Word vandaag nog lid! : https://grienden-en-meenten.nl/inschrijfformulier

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!