Grienden en Meenten

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2020

Namens het bestuur van de bewonersvereniging Grienden en Meenten wensen wij u allen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Het afgelopen jaar hebben wij als belangenorganisatie voor de Almeerders in de wijken Grienden en Meenten weer de nodige activiteiten ontplooid.

Daar gaan we mee door in 2020. Daarbij willen we buurtbewoners betrekken bij een zogenaamde buurtkoffie. Die naam is niet toevallig gekozen: we willen dan als vereniging bijeenkomen in het buurtcentrum Meenten en Grienden. Niet alleen als bestuur, het plan is u daar ook voor uit genodigden.

Om met elkaar ontwikkelingen en zorgen uit de wijk te delen. Als bewonersvereniging zorgen wij dat iemand van de gemeente Almere en een directielid van GoedeStede aansluiten om direct gehoor te geven en waarnodig actie te ondernemen. Het is best wel bijzonder dat we twee van die vertegenwoordigers daarbij aanwezig hebben, en daar zijn we ook erg blij mee.

U wordt nog geïnformeerd over de data en het tijdstip waarop we u willen vragen langs te komen in het buurtcentrum. Dit is een uitgelezen moment om uw stem te laten horen. Laten we eerlijk zijn: er is dan geen excuus meer om negatief te zijn over een en ander. Kom erbij en laat horen wat u, positief dan wel minder positief, over het wel en wee in uw wijk te zeggen heeft. Pak die kans!

Thijs Wartenbergh

1 reactie

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!