Grienden en Meenten

Roland Niels uitgeroepen tot conciërge van het jaar 2018.

Roland Niels, woonachtig in de Oostgriend, is vandaag (vrijdag) uitgeroepen tot conciërge van het jaar 2018. Hij is werkzaam aan school De Bombardon in de Filmwijk.

Niels moest in eerste instantie concurreren met 17 collega’s. Die namen waren binnengekomen bij de Almeerse afdeling van D66. Deze partij had het initiatief genomen tot de verkiezingen.

Van de 18 aanmeldingen bleef een shortlist over met drie namen, onder wie onze buurtgenoot. Een groot aantal positieve en enthousiaste verhalen over hem gaf voor de jury de doorslag.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!