Grienden en Meenten

Rommelmarkt mooi alternatief Koningsdag

Het was zo gezellig op de Rommelmarkt, vandaag, zondag 6 september, tot een flinke regenbui roet in het eten gooide rond 12 uur ‘s middags. Degenen die geen partytent over hun spullen hadden geplaatst, moesten als de wiedeweerga alles naar binnen brengen.

Accordeonist Nico Scharn was lekker op dreef in de Oostgriend, op de grens met de Wilgengriend, waarbij hij de ‘Banana Boat Song’ van Harry Belafonte ten gehore bracht.
Heel toepasselijk want hij zat vlak onder een bananenboom, zie foto. Vanaf 9 uur waren de eerste enthousiastelingen al bezig hun kleding, glaswerk, gitaar, elpees (Ruud Smits en zijn vriendin zaten voor hun huis naar muziek van Ella Fitzgerald te luisteren) en allerlei snuisterijen tentoon te stellen. Gelukkig klaarde het weer daarna op.
De meesten waren blij hun zolder of schuur leeg te kunnen halen met attributen waar ze vanaf wilden. Een eerdere gelegenheid hiertoe, Koningsdag, was vanwege Corona komen te vervallen. De Rommelmarkt vormde hiervoor een mooi alternatief.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!