Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Rommelroute

Op zaterdag 12 juni was de eerste rommelroute van dit jaar in onze wijk een feit. Slechts 6 dagen voor plaatsvinden van het evenement is aan bewonersvereniging Grienden en Meenten bekend gemaakt dat de rommelroute kon plaatsvinden: in deze beperkte tijd is het toch gelukt om een route neer te zetten.

Op sommige plekken was er minder deelname aan de Rommelroute dan andere jaren, op andere plaatsen bleek juist een grotere opkomst. Hoe dan ook, de ervaringen waren wisselend.

Volgens enkele van de deelnemers was te laat doorgegeven dat vandaag, zaterdag 12 juni, weer de verkoop van allerlei huiselijke spullen op het programma stond. Daardoor kon niet iedereen zich er even goed op voorbereiden.

De bewonersvereniging heeft in ieder geval eerder deze week de aankondiging kenbaar gemaakt en er verder alles aan gedaan om de de datum van de Rommelroute bekendheid te geven:
gezien de website van de Rommelroute zelf niet meer functioneert is een eigen omgeving voor aanmelden, en een overzicht van deelnemers, op de website van de vereniging geplaatst
er zijn meerdere berichten op Facebook geplaatst op de diverse groepen die in onze wijken gebruikt worden
er zijn deelnameposters gemaakt, gedrukt en verspreid
er zijn drie spandoeken in de wijk opgehangen
tot driemaal toe is er een e-mailnieuwsbrief verzonden naar het ledenbestand van de bewonersvereniging
Mocht je ondanks deze berichtgeving toch wat gemist hebben? Zorg dan dat je ingeschreven bent als lid van de bewonersvereniging, van de nieuwsbrief of de berichtgeving op social media volgt.

In september is er wederom een rommelroute: voor de organisatie van deze rommelroute is onze vereniging meer tijd gegund!

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.