Grienden en Meenten

Ruud Smits bij jeu de boulestoernooi

Ruud Smits, geen onbekende in De Grienden, was zaterdag 2 juni een van de 41 deelnemers aan een jeu de boulestoernooi in de Achterwerf.

De spelers kwamen ook uit omliggende plaatsen om te strijden voor de eerste drie prijzen, anderhalve pond gerookte paling voor de winnaar, aflopend tot een half pond voor nummer drie. Degene die beslag legde op de poedelprijs moest het doen met één paling. De wijk organiseerde eerder een toernooi, in september, nadat de buurt opnieuw was bestraat, en dat beviel zo goed dat er nu opnieuw een evenement op touw was gezet. Met, volgens de organisatie, een deelnemersveld dat ‘uniek was voor Almere’.

Thijs Wartenbergh

1 reactie

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!