Grienden en Meenten

Schoonmaakactie op Eerste Paasdag

Zeven vuilniszakken vol zwerfvuil: het resultaat van een schoonmaakactie op Eerste Paasdag, rommel dat was te vinden op het tweede grasveld vanaf de Oostgriend, vlak voor de tuinen van volkstuincomplex Water-land en onder de bomen.

Zeven vuilniszakken vol zwerfvuil: het resultaat van een schoonmaakactie op Eerste Paasdag, rommel dat was te vinden op het tweede grasveld vanaf de Oostgriend, vlak voor de tuinen van volkstuincomplex Water-land en onder de bomen.

Nabij de groenstrook voor een mogelijke toekomstige bouwlocatie. Martijn Huffnagel van de bewonersvereniging nam het voortouw bij het opruimen, geholpen door een buurtbewoner. Een matras, plastic bakjes, plastic flesjes, glaswerk maar ook flinke hoeveelheden folders die een bezorger daar gedumpt heeft. Omreden de ‘opbrengst’. Al met al zware, tot zeer zware zakken rommel die vervolgens in een container nabij het buurtcentrum zijn gedeponeerd.

De plek werd enige tijd geleden toevallig ontdekt door Huffnagel en blijkt een geliefde locatie te zijn van jongeren die er chillen. Een omwonende wist te melden dat ze er eerder jongelui had gezien en daarbij in de nabijheid her en der ook rommel had aangetroffen. Huffnagel is van plan met enige regelmaat op de plaats te gaan kijken, door daar te gaan wandelen met zijn hond, zodat de rotzooi zich er niet kan opstapelen. Voor hem geen probleem: hij gaat nooit op stap in de wijk zonder een plastic tas mee te nemen waarin hij zwerfafval kan doen.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!