Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Uw mening over verkeersveiligheid in onze wijk.

Uw bewonersvereniging is van mening dat het verkeer in onze wijk met regelmaat de gestelde maximumsnelheid van 30km/u overschrijdt en dat er onveilige situaties ontstaan. Uit rondgang in de wijk blijkt ook dat het merendeel van onze bewoners deze mening met ons deelt.

Graag vragen wij, als uw bewonersvereniging, aan u: wat is uw mening over de verkeersveiligheid in de wijk?

Naar aanleiding van de uitkomst van dit onderzoek gaan wij in beraad om te bekijken of wij als vereniging apparatuur aanschaffen om zelf snelheidsmetingen in onze wijk te verrichten en daarmee Gemeente Almere te overtuigen om passende maatregelen te nemen.
Met passende maatregelen richten wij ons niet alleen op snelheidsbeperkende maatregelen maar ook op veiligheidsverhogende maatregelen: het plaatsen van spiegels op onoverzichtelijke plekken en op het groenbeheer rondom de weg wat met regelmaat te hoog staat.

Wij horen graag jouw mening: willen wij zelf snelheidsmetingen in de wijk voeren en de resultaten openbaar delen? Op basis van onze gepubliceerde resultaten kunt u zelf terugzien wat de gereden snelheden in uw straat zijn.

Laat je horen: geef jouw antwoord in onderstaande vraagstelling en geef jouw geschreven mening onderaan deze pagina.

Help onze wijk aan een snelheidsmeter!
Als vereniging kunnen wij niet het gehele bedrag van de snelheidsmeter bekostigen en vragen u vriendelijk om een bijdrage: u kunt ons helpen om de aanschaf van de apparatuur te realiseren: uw donatie is welkom! Klik hier om een kleine donatie te geven voor dit project.


Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.