Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Sportschool Be Active moet stoppen

Veel ondernemers hebben het zwaar tijdens de coronacrisis, die nu in de tweede golf zit. Sommigen kunnen met grote moeite, met de nodige kunstgrepen, het hoofd boven water houden. Voor hoe lang nog? Anderen gaan daadwerkelijk kopje onder, zoals sportschool Be Active, gevestigd aan de Kadegriend.

Afgelopen weekend moesten de eerste sporters teleurgesteld worden: zij stonden voor een gesloten deur. Het onvermijdelijke faillissement, na een periode waarin door de besmetting slechts op halve kracht gedraaid kon worden, was een feit geworden. Het team van Be Active kon niet langer aan zijn financiële verplichtingen voldoen.

Enige tijd, tijdens de eerste coronagolf, werden klanten nog in de gelegenheid gesteld om buiten te sporten omdat dit binnen niet mocht, in een grote tent. Dat hielp een beetje: de huur van het pand liep echter door, de tent diende betaald te worden en een beperkt aantal sporters maakte er gebruik van.

In een notitie, op de toegangsdeur geplakt, wordt de sluiting toegelicht:

‘Lieve leden, helaas moeten wij u mededelen dat wij onze deuren hebben moeten sluiten. Wij bedanken u voor de steun en de fijne tijd.

Voor meer informatie, zie uw mail.

Team Be Active.’

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.