Grienden en Meenten

Term ‘Viruswaanzin’ van graffitimuur verdwenen

De graffiti-kunstenaars die afbeeldingen en teksten aanbrengen op de daarvoor bestemde borden langs de busbaan in de Kolkgriend, maken daar vaak fraaie voorstellingen van. Mooi verdeeld over het beschikbare vlak. Zo ook nu weer. Misschien horen we nog eens wat de woorden, dan wel afkortingen betekenen…

Met name wat oudere buurtgenoten zijn blij dat de vorige afbeelding, ‘Viruswaanzin’ met deze nieuwe kunstuiting is verdwenen. Zij stoorden zich aan die term, inmiddels in de publiciteit vervangen door Viruswaarheid, omdat de makers ervan – de graffiti-artiesten – zich daarmee afkeerden tegen de maatregelen die het RIVM en de regering nodig achten om het coronavirus enigszins onder controle te houden. Terwijl deze bewoners juist menen dat de maatregelen nodig zijn om gezond te blijven.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!