Bewonersvereniging Grienden en Meenten

U bent de kerstmarkt toch niet vergeten?

Zoals we u al eerder meldden staat buurtcentrum Meenten en Grienden morgen, zaterdag 14 december, helemaal in het teken van de naderende kerst. In nauwelijks samenwerking met uw bewonersvereniging Grienden en Meenten wordt u een dag aangeboden waarbij u zowel binnen als buiten het buurtcentrum helemaal wordt ondergedompeld in een echte kerstsfeer.

Buiten staat een schaatsbaantje gereed voor de kleintjes en zullen de andere bezoekers hun weg wel weten te vinden naar de glühwein, de erwtensoep en een speciaal kerstbiertje. Dit alles wordt in een aparte tent aangeboden. Vlak daarbij zijn ook de hamburgers te vinden.

Daar blijft het niet bij wat betreft het verwennen van de inwendige wens. Het mag natuurlijk niet ontbreken aan kerstbrood, en dat staat dan ook klaar.

U bent welkom vanaf 13.00 uur. De bewonersvereniging organiseert dit geheel ook om met u in contact te komen: u kent de bestuursleden wellicht persoonlijk of anders maken zij zich wel kenbaar. Hoe dan ook: mocht u iets te melden hebben over de wijk, schroom niet om dit naar voren te brengen en erover te praten.

Zoals ieder jaar brengen dit keer ook de kerstman en Olaf een bezoekje aan het buurtcentrum.

We hopen u motgen te mogen begroeten. Mis dit niet! U zult er spijt van hebben…

‘s Avonds staat een kerst proefavond op het programma in basisschool De Klaverweide, van 19.30-20.00 uur. Bezoekers worden verwelkomd met een drankje en een zangkoor, bestaande uit leerlingen van groep 8 van deze school. Opzet is dat belangstellenden in aanraking komen met het kerstassortiment van Jumbo en daardoor inspiratie opdoen voor de kerstdagen.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.