Grienden en Meenten

Update ‘Bouwen voor de buurt’

aangeleverde tekst In een reeks van drie flyers heeft de werkgroep Ontwikkellocaties u geïnformeerd over de studies die zij hebben gedaan naar een aantal locaties in de Grienden en Meenten. Het plan was om in september meerdere informatiebijeenkomsten te organiseren om onze ideeën hierover met u te delen.

Helaas zorgen onder andere gemeentelijke procedures en de momenteel beperkte beschikbaarstelling van het buurthuis op dit moment voor vertragingen.
Vandaar dat wij hebben besloten de informatiebijeenkomsten uit te stellen. Wij hopen alsnog eind van dit jaar met u in gesprek te kunnen gaan. Zodra het mogelijk is; ontvangen alle huishoudens uit de Grienden en Meenten een schriftelijke uitnodiging voor de informatiebijeenkomsten.

Commissie Ontwikkellocaties

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!