Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Uw bewonersvereniging

Bewonersvereniging Grienden en Meenten is een actieve vereniging die tal van activiteiten organiseert. Het bestuur houdt zich onder andere bezig met bijzondere zaken in de wijk.

Bewonersvereniging Grienden en Meenten werd opgericht in 1983 en is begonnen als een gewone bewonerscommissie (Legodorp) binnen GoedeStede.
De naam “Legodorp” is ontstaan toen spelende kinderen uit de wijk (Oost/Wilgengriend) spraken over “Ik woon in zo’n Lego huisje”. Later werd onze vereniging bekend als Bewonersvereniging Oost- en Wilgengriend.

De naam van de vereniging is, op verzoek van de leden, tijdens de Algemene Ledenvergadering van 20 april 2001 gewijzigd van Bewonersvereniging Oost- en Wilgengriend naar Bewonersvereniging Grienden en Meenten.

Bewonersvereniging Grienden en Meenten stelt zich tot doel de belangen te behartigen van de bewoners in onze wijk. Daarnaast stelt zij zich tot doel de leefbaarheid in de wijk te bewaken en te verbeteren. Dit doet zij samen met de bewoners en de convenantpartners.

1. Activiteiten ontplooien en coördineren die zowel de bewoners als de wijk Meenten en Grienden ten goede komen
2. Het verlenen van service (vraag- en klachtbehandeling, doorverwijzing naar de juiste instanties)
3. Het verspreiden van informatie door middel van nieuwsbrieven
4. Het zorgdragen voor, maken en bewaken van afspraken met de convenantpartners, die belast zijn met het onderhoud en leefbaarheid van de wijk.


Het bestuur bestaat per maart 2021 uit:
– Jeroen Verschoor, voorzitter
– Martijn Huffnagel, penningmeester
– Miguel van der Lugt, secretaris
Daarnaast zijn er enkele leden actief die het bestuur ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Onze statuten zijn voor u inzichtelijk. U kunt deze hier downloaden.

Bewonersvereniging Grienden en Meenten

3 reacties

 • ik kan niet vinden waar ik mijn gegevens kan veranderen dus bij deze

  daarnaast vind ik het een slechte zaak dat er niet ergens een link is om adres en mail gegevens te kunnen veranderen met vriendelijke groet H Pors

  • Beste Henk,
   dank voor het doorgeven van uw wijziging.
   U kunt ons altijd bereiken op ons mailadres (bestuur@grienden-en-meenten.nl) of via het contactformulier op onze website. Uw gegevens hebben wij uiteraard aangepast!

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.