Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Verkeerssituatie bij De Regenboog

Vorige week maandag, 6 januari, is tijdens de eerste buurtkoffie van bewonersvereniging Grienden en Meenten de verkeerssituatie nabij basisschool De Regenboog aan de orde geweest. Afgesproken werd dat morgen, donderdag 16 januari, ter plekke een schouw zou worden gehouden.
Dan wordt met enkele deskundigen bekeken wat eventueel aangepast zou kunnen worden aan de huidige omstandigheden bij de school.

Daar ontstaan regelmatig gevaarlijke situaties bij het brengen en halen van kinderen. Ouders hebben weinig tijd, zijn vaak aan de late kant en nemen het dan niet zo nauw met de verkeersregels. Als ze hun kroost maar kunnen afleveren.
Omwonenden van de school, die belang hebben bij een verbeterde situatie, omdat auto’s vaak snel geparkeerd worden en kinderen daarbij soms schade veroorzaken aan auto’s van buurtbewoners. Deze betrokkenen kunnen bij de schouw aanwezig zijn, omdat zij wellicht ook suggesties naar voren kunnen brengen die tot een oplossing kunnen leiden.
Degenen die donderdag de schouw willen volgen, worden verzocht zich om 16.30 uur te verzamelen bij gezondheidscentrum oost. Van daaruit wordt naar de school gewandeld en worden mogelijk ook andere gevaarlijke situaties bekeken.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.