Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Voor een paar dagen wintersportgevoel

Voor kinderen is de aanwezigheid van een flinke hoeveelheid sneeuw natuurlijk geweldig. Gelukkig hebben wij in onze wijken de Gooimeerdijk dichtbij, waar met een leuke snelheid naar beneden kan worden gesleed. Langlaufers zijn ook al gesignaleerd. Als het goed is blijft dit een paar dagen zo. De pittige oostenwind maakt een verblijf buiten niet echt tot een pretje en zorgt er bovendien voor dat sneeuwruimen vanwege de stuifsneeuw een zinloos werkje is.

Met het sneeuwvrij maken van de belangrijke verbindingswegen in de wijk is het minder goed gesteld. Zo wordt het niet nodig geacht de route vanaf de Kadegriend richting de Oostgriend en verder naar de Grasmeent te strooien (we schrijven zondag 13.00 uur). Zie foto.
Het blijft daardoor behoorlijk glibberen. Dan kan morgen problemen opleveren voor de auto’s van aannemersbedrijf Hemink die met enige regelmaat met hun auto”s op de locatie moeten zijn – vlak naast de busbaan in de Oostgriend – waar woningonderdelen zijn opgeslagen voor het grote onderhoud dat in maart of april van start gaat. Uiteraard is de busbaan wel veilig begaanbaar gemaakt.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.