Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Ben jij een betrokken buurtbewoner?

Denk en praat jij graag mee over de richting die jouw bewonersvereniging op moet gaan? Houd je er niet van af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Dan voel jij je op jouw plaats als vrijwilliger bij bewonersvereniging Grienden en Meenten.

Binnen vrijwilligerswerk is er veel mogelijk. Zo kun jij binnen eonze vereniging jouw eigen werkervaring inzetten als bestuurslid en meedenken over de strategie van onze vereniging. Zo ben je met ervaring in de financiële sector bijvoorbeeld heel geschikt als penningmester binnen een organisatie of kun je je leidinggevende skills inzetten als voorzitter. Je hoeft natuurlijk niet persé in het (algemeen) bestuur, je kunt ook een rol van sparringspartner aannemen, in onze bewonerscommissie de meningen van bewoners op je nemen of bij de activiteitencommissie meedenken en -helpen bij activiteiten die wij als vereniging organiseren.

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk bij onze vereniging? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, wil je je aanmelden als vrijwilliger dan kan je eenvoudig gebruik maken van onderstaand formulier.

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.