Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Wat een mazzel: wonen in Grienden en Meenten

Je zult maar de mazzel hebben om in de Meenten of Grienden te wonen: dan kun je je geluk niet op in de maand september. De komende weken staan namelijk maar liefst drie evenementen op het programma: het al eerder aangekondigde Frietenfestijn (op zaterdag 28 september, op het grasveld vóór Karel’s Corner) en daarnaast kunnen belangstellenden ook nog eens terecht bij het buurtfeest (een week eerder, op zaterdag 21 september) en de Oogstdag bij volkstuinvereniging De Windhoek (eveneens op 28 september).

September-herfstmaand kan dus makkelijk vervangen worden door september-feestmaand. Voor de Grienden en Meenten dan. Tijdens het buurtfeest in en om buurtcentrum Meenten en Grienden staat een groot aantal activiteiten en optredens op het programma. Welke dat precies zijn wordt nog even geheim gehouden. Dat het de moeite waard is om langs te komen, tussen 12.00 en 17.00 uur, voor jong en oud, staat echter buiten kijf. Al was het maar om de delicatessen van de wijk te proeven.

Het geheel staat onder auspiciën van het buurtcentrum, uw bewonersverenigng Grienden en Meenten en De Vrijwiligers Buurtfeestdag. Uiteraard wordt een loterij gehouden, die mogelijk wordt gemaakt door de sponsors autorijschool Elmers, Lash Almere, Skin Habits Tattoos, Helene’s Nail & Beauty Care, 2 in 1 shop Accuraat, Illusions en Tigry’s Tropical. Daarnaast zijn meerdere sponsors bij het geheel betrokken, waaronder Jumbo, Karel’s Corner, Patricia Govaart en Pulcinella.

Tijdens de Oogstdag (28 september, 11.00-15.00 uur) kan men terecht op kennis te maken met diverse soorten jam, gedroogd fruit, diverse soepen, olie en azijn, bloemstukjes en kruiden.

Thijs Wartenbergh

1 reactie

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.