Grienden en Meenten

Wie verdient volgens u een bloemetje?

Uw bewonersvereniging Grienden en Meenten zou graag af en toe iemand in het zonnetje zetten die iets bijzonders heeft gedaan voor een andere bewoner. Zo iemand zouden we met veel plezier een bos bloemen willen overhandigen.

Wij willen uw hulp daarvoor inroepen. U kent wellicht iemand die regelmatig een zieke buurtbewoner bezoekt, of iemand die boodschappen doet voor een bewoner die slecht ter been is, of iemand die de tuin bij een ander bijhoudt of klusjes opknapt.

Laat u ons dat weten? U wordt alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. Onder dit artikel kunt u uw opmerking plaatsen

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.

Bedankt voor uw vertrouwenWellicht heeft u verhalen gehoord waar u vragen over heeft

U kent mij wellicht als voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten. Ik heb mij altijd met veel plezier als vrijwilliger ingezet, maar vanwege recente ontwikkelingen moet ik voor mijzelf kiezen en stoppen.
Er is veel gebeurt binnen ons bestuur wat voor mij de reden is om mijn voorzittersschap te beëindigen. De basis ligt hier in een verlies van vertrouwen en na diverse gesprekken blijkt een breuk definitief.
Dit is uiteraard ontzettend jammer en ik hoop op een positieve doorstart van onze bewonersvereniging die luistert en uw belangen behartigd.

U bent van harte welkom om uw vragen aan mij te stellen.
Dit mag per e-mail of bij mij thuis: de koffie staat altijd voor u klaar!