Bewonersvereniging Grienden en Meenten

Wil wil pannenkoeken bakken op 29 juni?

Het is weer pannenkoekentijd! Op zaterdag 29 juni kan vanaf 14 uur jong en oud, maar vooral de kinderen, zich tegoed doen aan die lekkernij. Plaats van samenkomst: het grasveld tussen Oostgriend en Wilgengriend, net als vorig jaar. En, evenals in 2018, hebben we opnieuw ouders nodig die pannenkoeken willen bakken: wie wil dat (weer) doen? Meld u aan via de website van uw bewonersvereniging Grienden en Meenten (bij Contact op homepage), die voor de organisatie zorgt.

Vorig jaar zijn er zo’n 300 pannenkoeken doorheen gegaan. Bijna 100 kinderen hebben toen zitten smullen. En, als het even kan, doen de ouders natuurlijk net zo hard mee. Maar die moeten zich een beetje inhouden: het geheel is opgezet als kinderfeest. Net als de vorige keer zullen nu ook pannenkoeken die overblijven naar ouderen in de buurt gebracht worden. Zo hebben zij ook een aandeel in het feest.

Kinderen hebben ook de gelegenheid om te knutselen, zij kunnen zich uitleven op springkussen, eventueel laten schminken en meedoen aan oud-Hollandse spelletjes.

Zoals gezegd: een en ander kan niet slagen zonder de bereidheid van buurtbewoners die pannenkoeken willen bakken, maar zo’n pannenkoekenfeest is evenmin mogelijk zonder de participatie van een of meerdere sponsors. Jumbo Jaagmeent is er zo een: die is ook nu weer bereid pakken pannenkoekmix beschikbaar te stellen.


We weten eigenlijk al van te voren, gezien de ervaringen in het verleden, dat we nooit tevergeefs een beroep doen op deze supermarkt. Waarvoor hulde! Bovendien wil Rowena, een van de medewerksters in deze winkel, helpen bij het knutselen. Wellicht komt filiaalmanager Anneke Hollegien ook nog een kijkje nemen. En nu alleen nog mooi weer, dan komt het allemaal wel goed.

Thijs Wartenbergh

Opmerking plaatsen

Onze sponsoren

Volg ons

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in contact met onze buurtgenoten.